Sucul de mere este un produs natural obtinut in 4 etape succesive :
1-Spalarea merelor si tocarea acestora. Spalarea merelor se face in doua etape 1 se spala cu apa potabila in Ferma noastra dupa aducerea merelor din livada 2 se respala merele in cuva instalatiei de suc inainte de tocare .
2- Stoarcerea merelor . In aceasta etapa merele tocate ajung din tocator in presa , acolo merele sunt stoarse prin presare in presa de inox .
3-Pasteurizarea , se face in pasteurizator special , in aceasta etapa sucul este fiert pa la temperatura de 80 de grade Celsius pentru a creste valabilitatea produsului si pentru a se evita alterarea acestuia .
4-Ambalarea . Dupa ce sucul este pasteurizat acesta ajunge cu ajutor pompelor in bazine de inox dotate cu dozatoare speciale pentru ambalare in pet-uri sau in pungi (bag-in-box) .
Acestea sunt etapele de producere al sucului natural oferit de ferma noastra ! Oferta noastra este variata si cuprinde mai multe rețete de suc :suc de mere ,suc de mere cu pere, suc de mere cu sfecla , suc de mere cu lamaie si suc de mere cu sfecla si lamaie !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu